Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Enköping blev fjäderfri påsken 2016

Enköping är en av kommunerna som bestämde sig vara för att fjäderfria 2016.

Djurens Rätt hade framgång i att göra flera kommuner fjäderfria påsken 2016. Enköping var en av de kommuner som beslöt sig att vara fjäderfria.  Med fjäderfri kommun avses i här att kommunens offentliga påskutsmyckningar var fjäderfria.  Till nästa  påsk 2017 kan vi kanske försöka få alla kommunens verksamheter att bli fjäderfria.  Vad är problemet med fjäder kanske du undrar? De kommer från fåglar och i många fall levande fåglar. Det är mycket plågsmat för en fågel att bli plockad av sina fjädrar levande.  Läs mer här:www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/nyheter/paskfjadrar-kommer-fran-faglar.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *