Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

ICA Stjärntorp har fått en lakto-ovo-vegetarisk kyl bredvid frukten

ICA Stjärntorp, ica-affären vid Gustav Adolfs plan, har numera en kyl för lakto-ovo-vegetariska och vegetariska livsmedel bredvid fruktavdelningen.

Vi är många som efterfrågat att affärerna i Enköping skall utöka det vegetariska sortimentet samt separera det från  köttprodukterna i affärerna.

Kanske är det som har inspirerat ICA stjärntorp, ica-affären vid Gustav Adolfs plan, att ha en egen kyl för lakto-ovo-vegetariska och vegetariska livsmedel. Kylen finner du efter/bredvid fruktavdelningen.  I kylen finns hummus,  marinerad tofu, mild chilirökt tofu,  rökt sk*nka, vegetarisk ärtsoppa,  morotspasta (pasta gjord av vetemjöl och färgad orange av morötter),  Cheezly cheddar, ovo-vegetariska grönskasbullar, ovo-vegetarisk schnitzel, ovo-vegetariska sojaburgare, mild chörizo, jättekorv,  ovo-vegetariska korvar, fetaost utan löpe.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *