Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Papilion överväger mer vego på menyn

I lördags var vi ute på stan för att få restaurangerna i stan att införa mer vego på menyn. Vi hade ett bra samtal med papillions ägare.

Lördagen den 16 juli gick vi en runda till restaurangerna i centrum och delade Djurens Rätts Riks broschyr: Vego på menyn. Vi hade ett fint samtal med ägaren till papillion. Det visade sig att han hade lacto-ovo-vegetariska rätter på menyn, men ingen av dem stod på på menyn som står vid gatan. Han har också falafel att erbjuda veganer. Personligen hade jag ingen aning om dessa alternativ. Han såg dock vinsten i att kunna erbjuda mer vegetariska rätter och skriva dem på tavlan utanför uteserveringen. Han bad mig om mitt telefonnummer och skulle kolla in recepten på vegokoll.se. Informationen han fick oss utöver broschyren var hur bra det gått för Max när de införde sin veganska burgare, /Karin, kontaktperson på Djurens Rätt Enköping.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *