Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Smakat!

Smakat!

Välkommen till vår nya inläggserie här på Djurens Rätts  Enköpings hemsida – Smakat!

Vegansk Risifrutti hallon respektive jordgubb  Till skillnad från de andra risifruttii är basen för de veganska risifrutti tyvärr inte ris utan havre. Detta gör att det smakar mer som en mannagrynsgröt gjord på havre istället för risifrutti. Det är dock en god efterätt om man blandar ner jordgubbsylten eller hallonsylten som kommer med.  Jag skulle dock vilja se en vegansk version av risifrutti med ris som bas.

Har du smakat de veganska risifrutti? Vad tycker du? Kommentera gärna nedan.

Quorn nya frysta veganska gourmefiléer: Smakar som jag minns de ovo-vegetariska filéerna smakar.  En helt okej ersättare för ”kyckling” och ”kycklingfilé” det tidiga 2000-talet. Men idag tycker jag personligen att ”hälsans kök filébitar” passar bättre i ”kyckling”rätter.   Men det är ju en smaksak…

Har du smakat dessa filéer? Vad tycker du? Kommentera gärna nedan.

Anammas vegopaj med ost- och skinksmak

När man värmer vegopajen i ugnen luktar den verkligen som en ost- och skinkpaj. Den är helt okej som en snabb och lättare måltid, speciellt om man kombinerar med en god sallad.  Jag tycker den är god för vad den är ”en färdig vegopaj” men ingen smaksensation. Smaken är dock inte speciellt ostig eller skinkig. Det är en helt okej lunch och lunchlåda när man inte orkar eller har tid att laga mat.  Tyvärr har jag inte kunnat smaka vego mexikana pajen då jag är allergisk mot chilli och cayennepeppar.

Har du smakat dessa eller några andra veganska ”nyheter” som tagit sig till Enköping. Kommentera gärna nedan

Brukar du smaka veganska nyheter när de kommer till Enköping och brinner för djurens rättighter? Då skulle vi bli glada om du hörde av dig till enkoping@djurensratt.se och bli volontär med ansvar för att pröva och recensera nya vegonyheter.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.